lunes, 9 de octubre de 2017

MENÚ COMEDOR




                                                                             MES DE OUTUBRO DE 2.017

LUNS
MARTES
MÉRCORES
XOVES
VENRES
02
Sopa de estrelas

Milanesa de lombo con arroz

Iogures variados ou froita  
03
 Croquetas

Peituga de pavo e espaguetes con tomate

Froita variada
04
  Crema de cabaciña

Filete de linguado con pataca cocida

Iogures variados ou froita
  05
Arroz con atún

Guiso de carne con pataca cocida

Froita variada
06
Lentellas

Pizza de xamón e queixo

Iogures variados ou froita
 09
Sopa de cuscús

Chuleta de porco con pasta

Iogures variados ou froita 
10
Crema de verduras

Ovos con salchichas e arroz

Froita variada
11
Pasta gratinada

Pescada rebozada c/pataca cocida

Iogures variados ou froita 
12


FESTIVO
DÍA DO PILAR
13


DÍA NON LECTIVO
16
Crema de verduras

Chuleta de porco con pasta

Iogures variados ou froita
17
 Ensalada mixta

Filete de linguado c/ pataca cocida

Froita variada

18
Sopa de pasta

Paella


Iogures variados ou froita
19
 Crema de cabaza

Hamburguesa e pasta con tomate

Froita variada
20
 Lentellas

Tortilla con ensalada


Iogures variados ou froita
23
Sopa de pasta

Albóndegas con arroz

Iogures variados ou froita
24
Crema de verduras

Milanesa de polo con pasta

Froita variada
25
 Garavanzos vexetais

Pesacada en salsa verde c/ pataca

Iogures
variados ou froita
26
Lentellas

Lombo adobado c/pataca frita

Froita variada
27
 Arroz con atún

Carne guisada con macarróns

Iogures variados ou froita
30
Crema de cabaciña

Xamón asado con puré

Iogures variados ou froita
31
 Sopa de pasta

Filete de linguado c/pataca cocida

Froita variada
  
 

  



No hay comentarios:

Publicar un comentario