lunes, 30 de octubre de 2017

MENÚ COMEDOR




                                                                             MES DE NOVEMBRO DE 2.017

LUNS
MARTES
MÉRCORES
XOVES
VENRES


01


DÍA DE TÓDO-LOS SANTOS
  02
Empanadillas

Roti de polo con arroz


Froita variada
03
Lentellas vexetais

Pizza de xamón e queixo

Iogures variados ou froita  
 06
Crema de cabaza

Guiso de carne con pasta

Iogures variados ou froita 
07
Sopa de cuscús

Ovos con salchichas e arroz

Froita variada
08
Pasta gratinada

Pescada rebozada c/pataca cocida

Iogures variados ou froita 
09
 Crema de verduras

Espaguetes boloñesa


Froita variada

10
 Sopa de estrelas

Nuggets de polo con arroz

Iogures variados ou froita
13
Crema de verduras


Chuleta de porco con pasta

Iogures variados ou froita
14
Lentellas


Linguado con pataca cocida

Froita variada

15
Sopa de pasta


Paella


Iogures variados ou froita
16
Crema de  acelga e porro

Variñas de pescada con patacas e xudías

Froita variada
17
Sopa de cuscúa


Tortilla con ensalada


Iogures variados ou froita
20
Sopa de pasta

Albóndegas con arroz

Iogures variados ou froita
21
Crema de verduras

Milanesa de polo con pasta

Froita variada
22
Arroz con atún

Pesacada en salsa verde c/ pataca

Iogures
variados ou froita
23
Lentellas

Lombo adobado c/patacas fritas

Froita variada
24
Garavanzod vexetais

Carne guisada con macarróns

Iogures variados ou froita
27
Crema de cabaciña

Xamón asado con puré

Iogures variados ou froita
28
 Sopa de pasta

Filete de linguado c/pataca e coliflor

Froita variada
  29
Fabada

Fideuá


Iogures variados ou froita 
 30
Xudías con xamón

Polo asado e arroz con tomate

Froita variada
  



No hay comentarios:

Publicar un comentario