jueves, 25 de enero de 2018

MENÚ COMEDOR







                                                                             MES DE XANEIRO DE 2.018

LUNS
MARTES
MÉRCORES
XOVES
VENRES
08
Pasta gratinada

Lombo adobado con arroz

Iogures variados ou froita
09
  Fabada

Terneira asada con puré


Froita variada
10
Sopa de estrelas

Pescada rebozada con pataca

Iogures variados ou froita
11
Crema de verduras

Churrasco de porco con pasta

Froita variada
  
12
Lentellas

Tortilla con ensalada


Iogures variados ou froita
15
Sopa de estrelas

Albóndegas con arroz

Iogures variados ou froita
16
Crema de verduras

Linguado con pataca e xudía

Froita variada
17
Empanadillas

Polo asado con pasta


Iogures variados ou froita
18
Garavanzos vexetáis

Pizza de xamón e queixo

Froita variada
19
Crema de cabaciña

Espaguetes boloñesa


Iogures variados ou froita
22
Crema de verduras

Chuleta de porco con pasta

Iogures variados ou froita
23
Caldo Galego

Ovos, salchichas e arroz

Froita variada
24
Lentellas

Pescada rebozada con pataca

Iogures variados ou froita
25
Sopa de pasta

Milanesa de pavo con patacas fritas

Froita variada
26
Croquetas

Terneira guisada con macarróns

Iogures variados ou froita
29
Sopa de pasta


Roti de polo con puré

Iogures variados ou froita
 30
Arroz con atún


Variñas de pescada con pataca e brócoli

Froita variada
 31
Crema de cabaciña e cenoria

Hamburguesa con pasta

Iogures variados ou froita



  



No hay comentarios:

Publicar un comentario