miércoles, 31 de enero de 2018

MENÚ COMEDOR

    

                                                                             MES DE FEBREIRO DE 2.018

LUNS
MARTES
MÉRCORES
XOVES
VENRES

  



  

  







01
Sopa de estrelas

Polo asado con arroz

Froita variada
02
Lentellas

Tortilla con ensalada

Iogures variados ou froita
05
Pasta gratinada

Lombo adobado con arroz

Iogures variados ou froita
06
Fabada

Terneira asada con puré

Froita variada
07
Sopa de estrelas

Linguado con pataca e brócoli

Iogures variados ou froita
08
Crema de verduras

Fideuá


Froita variada
09
Garavanzos vexetais

Pizza de xamón e queixo

Iogures variados ou froita
 12



ENTROIDO
13



ENTROIDO
14



ENTROIDO

15
Lentellas

Ovos fritos, salchichas e arroz

Froita variada
16
Crema de cabaza

Variñas de pescada con pataca e xudías

Iogures variados ou froita
19
Crema de verduras

Chuleta de porco con pasta

Iogures variados ou froita
 20
Caldo galego

Paella


Froita variada
 21
 Croquetas

Espaguetes boloñesa


Iogures variados ou froita
 22
Sopa de pasta

Milanesa de pavo con patacas fritas

Froita variada

 23
Lentellas vexetais

Linguado con pataca e brócoli

Iogures variados ou froita
26
Sopa de pasta


Roti de polo con puré

Iogures variados ou froita
27
Crema de cabaciña e cenoria

Pescada rebozada con pataca e xudía

Froita variada
28
Arroz con atún

Hamburguesa con pasta


Iogures variados ou froita





No hay comentarios:

Publicar un comentario